Cer senin în Bucureşti

Am lipsit cam multe zile din blogosferă. Şi nu am petrecut deloc Valentine’s Day, nu am stat închisă într-o vilă la malul mării. Sunt în vacanţa mea de după sesiune şi mă bucur de zilele libere.
Am petrecut un week-end frumos cu fetele mele de pe net, de la Slatina. Ooo, da! Nu ştiu câţi dintre voi s-au văzut vreodată cu prieteni de pe net dar eu am făcut acest lucru şi am cunoscut oameni deosebiţi, balerini în cele mai frumoase culori.
Vineri seaa am fost la Operă unde am văzut în sfârşit La Traviata . Mi-a plăcut foarte mult şi în plus nici nu a fost aşa de lungă piesa. Păi când am mai fost la Operă ( parcă la Flautul fermecat) a ţinut pe puţin 4 ore cu 3 pauze scurte de zece minute. Devine plictisitor la un moment dat.
Ne-a prins şi ninsoarea…ningea foarte frumos în Bucureşti. Apoi ziua următoare a ieşit soarele. Ultimele zile în Bucureşti au fost superbe.
Am înţeles de la Elle că va fi eclipsă de lună şi că va dura în jur de cinci ore. Dacă e cer senin se poate vedea cu ochiul liber din orice colţ al ţării. Cred că o s-o vedem împreună pentru ca azi ea vine la mine. E pentru prima dată când ne vedem şi ne ştim de pe net de ceva vreme.
Aaa, şi mai vine un prieten din Braşov. Sper sa petrecem zile frumoase.
Şi mai sper să revin repede pe blog şi să-mi fac chef de blog-uri. Am rămas în urmă cu ştirile. Azi din întâmplare am văzut un fel de hartă a blogosferei într-un post al lui Radu . Încă nu ştiu dacă e de bine sau de rău. Nu am citit foarte bine