Trădătorii


Politicienii din ţara noastră, nu înţeleg faptul că cele mai importante alegeri din istoria României se apropie. Preferă să stea în turnurile lor de fildeş şi să critice, ignorând ceea ce noi.

Mormăie şi înjură printre dinţi sau cu voce tare despre blaturi politice, corupţie, avize de urmărire penală, anticomunism, fără a avea măcar o vagă idee despre preţul unui litru de lapte sau al unui covrig. Nu acordă atenţie unor probleme importante precum salariile şi pensiile, preţul la curent şi gaze, sănătatea, educaţia sau viitorul României în UE şi în lume.

Unii dintre ei au pretenţia să fie descrişi de presă sau de “popor”, ca fiind cinstiţi, nepătaţi, curaţi ca lacrima.

Pentru că aici este un spaţiu democratic, voi spune că aproape toţi pot fi numiţi, fără rezerve, trădători de neam şi ţară.

Lecţii de balet pentru poliţişti si multe jocuri

Scumpii noştri poliţişti învaţă să dirijeze graţios circulaţia. Ca să nu se mai întâmple lucruri ca în povestea aceasta poliţiştii iau lecţii de la balerini profesionişti. Este de-a dreptul haios faptul ca vor sa fie in acelas timp si personajul principal din niste jocuri duncan stapanul focului dar si gratiile lacului.
“Sorin Bătică a fost, timp de 27 de ani, balerin la Opera Română din Timişoara. Adina Gheorghiu a fost balerina solistă a Operei. Timp de o lună, de două ori pe săptămână, amândoi îi vor învăţa pe poliţiştii timişoreni să se mişte cu graţie.”


Dragi cetăţeni, sunteţi în siguranţă în această ţară. Poliţiştii încearcă prin orice cale să ne apere de spiritele malefice chiar şi de Moş Crăciun. In curand o sa fie eroii din jocurile miniclip  http://www.xjocuri.com/jocuri-miniclip.html